VRIJWILLIGER BIJ DE OPLEIDING VAN FC GRONINGEN

FC Groningen kan niet zonder haar vrijwilligers. Mensen bij wie de clubliefde zo groot is, dat zij zich met veel toewijding belangeloos inzetten voor de Trots van het Noorden én de medesupporters. De groep vrijwilligers is van onschatbare waarde en staat altijd klaar voor de FC!

Bij FC Groningen zijn meer dan 400 vrijwilligers actief. De inzet van vrijwilligers is voor FC Groningen onmisbaar. Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend, het gaat altijd om jezelf inzetten voor een ander. Het kost immers tijd en energie, maar wie zich met hart en ziel inzet, krijgt daar veel voor terug zoals voldoening, nieuwe vaardigheden, nieuwe ervaringen, nieuwe kennissen en/of vrienden. Iedere vrijwilliger heeft zijn/haar eigen motivatie om vrijwilligerswerk te doen, er kan gedacht worden aan een zinvolle vrijetijdsbesteding, ergens bij willen horen, maar ook verantwoordelijkheid willen dragen. Vrijwilligerswerk is eigenlijk onbetaalbaar, vooral bij de Trots van het Noorden!

Wilt u zich ook inzetten voor FC Groningen en daadwerkelijk een bijdrage leveren aan een activiteit? Kijk dan eens naar de onderstaande functies. U kunt zich ook direct aanmelden als vrijwilliger!

VRIJWILLIGER FUNCTIES