KAARTVERKOOP EN KASSA

Voorafgaand aan de wedstrijd zijn de kaartverkoop- en infobalies geopend. Hier komen supporters voor het kopen van toegangskaarten en het stellen van vragen. Als vrijwilliger zorg je hier voor een klantvriendelijke en duidelijke informatieverstrekking. Deze functie bestaat uit twee taken. Je kunt worden ingedeeld bij de kaartverkoopbalie of de infobalie. In verband met eventuele voorbereiding, dien je altijd minimaal 2 uur voorafgaand aan de wedstrijd aanwezig te zijn. 
 
Kaartverkoopbalie
Hier zorg je voor de verkoop van beschikbare toegangskaarten. Je informeert de supporter over de beschikbare vrije plaatsen in het stadion. Door informatie te geven over de verschillende ingangen en tribunes zorg je ervoor dat de supporter een keus kan maken.
 
Infobalie
Hier ben je het aanspreekpunt voor vragen en problemen voorafgaand aan de wedstrijd m.b.t. toegangskaarten. Vaak gaat dit over vergeten kaarten, openstaande betalingen of niet werkende kaarten. Je helpt de supporter door het geven van informatie en uiteindelijk werk je samen met de supporters toe naar een oplossing.

Alle balies sluiten 15 minuten na aanvang van de wedstrijd. Je rond de werkzaamheden af en helpt mee met het opmaken van de kas.  

WIE ZOEKEN WIJ?

Enthousiaste, betrouwbare mensen die:

  • Beschikbaar zijn voor thuiswedstrijden van FC Groningen;
  • Representatief en klantvriendelijk zijn;
  • Beschikken over goede communicatieve vaardigheden;
  • Doortastend en zelfverzekerd zijn;
  • Nauwkeurig kunnen werken;  
  • Beschikken over een ruime mate van verantwoordelijkheid.